1

Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

RAMALAN SONJI 12KIAGENG

Rabu,21-November-2018


10:05
K.1* Griyone pak Rt kae elok tenan, lan endah pandangane, amargo deweke resikan.
12:05
K.2* Esemu gawe awaku ora biso turu, ananging tansah gu mantul ono netraku.
14:05
K.3* Lungguh karo nyonggo uang, yen disawang koyo nduwe gegayuhan.
16:05
K.4* Inspirasine jane masuk, sayange ora biso opo opo.
18:05
K.5* Suwe ora ketemu cah ayu, agawe bingung atiku, tansah kelingan awakmu.
20:05
K.6* Angger mangan kok mesti kecap, koyo wong tuwone ora tau ngajari sopan santun.
22:05
K.7* Hadapilah kenyataan dengan penuh rasa sabar, biar kamu bisa merasakan hikmahnya.
Angka Main: (...6...5...1...)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
21-11-2018 495937 17272949
20-11-2018
19-11-2018
18-11-2018
17-11-2018
16-11-2018
15-11-2018
14-11-2018
13-11-2018
12-11-2018
11-11-2018
10-11-2018
09-11-2018
08-11-2018
07-11-2018
06-11-2018
05-11-2018
04-11-2018
03-11-2018
02-11-2018
01-11-2018