1

Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

RAMALAN SONJI 12KIAGENG

Sabtu,17-November-2018

10:05
K.1* Tonggo cedake wae senengane adol rembuk, nganti sak kampung podo krungu.
12:05
K.2* Anak sakiki model gawanane, barang tajam, amargo angger ketemu bedo sekolah pasti tawuran.
14:05
K.3* Wasit kok senengane gawane mung kertu 3, Abang,Ijo,Kuning, yen di gagas koyo meh podo ngatur dalan.
16:05
K.4* Urusane anake petru kae durung rampung nganti sak iki amargo kasuse ora gur 1.
18:05
K.5* Rosone awaku pegel kabeh, arep ngopo wae males anane mung ngalamun.
20:05
K.6* Awan lan bengi di rewangi kluyar kluyur anggone golek kerjaan, ngertio rekasane wong ra nduwe.
22:05
K.7* Nyawang bocah sak iki koyo rambut podo disemir, pakeane yo podo model-model rosone batin mung ngguyu.
Angka Main: (...5...1...6...)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
17-11-2018 173739
16-11-2018
15-11-2018
14-11-2018
13-11-2018
12-11-2018
11-11-2018
10-11-2018
09-11-2018
08-11-2018
07-11-2018
06-11-2018
05-11-2018
04-11-2018
03-11-2018
02-11-2018
01-11-2018
31-10-2018
30-10-2018
29-10-2018
28-10-2018