1

Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

RAMALAN SONJI 12KIAGENG

Rabu,19-Desember-2018


10:00
K.1* Kelingan karo mantane mergo isih podo tresnane.
12:00
K.2* Empuk omongane nanging ora ono nyatane.
14:00
K.3* Minggat songko ngomah mergo disio-sio uripe. .
16:00
K.4* Bagus rupane nanging ora toto pikirane.
18:00
K.5* Ayem pikirane mergo wis lunas utange.
20:00
K.6* Numpake mobil mersi mergo hasil korupsi.
22:00
K.7* Golek duit ora kenal wayah mergo mburu setoran.
Angka Main: (...3...6...5...)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
19-12-2018 2747
18-12-2018
17-12-2018
16-12-2018
15-12-2018
14-12-2018
13-12-2018
12-12-2018
11-12-2018
10-12-2018
09-12-2018
08-12-2018
07-12-2018
06-12-2018
05-12-2018
04-12-2018
03-12-2018
02-12-2018
01-12-2018
30-11-2018
29-11-2018