1

Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

RAMALAN SONJI 12KIAGENG

Selasa,23-Oktober-2018


10:00
K.1* Dondong mateng ning uwit,rambut gondrong ra duwe duit.
12:00
K.2* Asem kecut gulo legi,enek wong ngentot ojo dipoyoki.
14:00
K.3* Gaplek soko pohong,lagi nemplek kok wes bingung.
16:00
K.4* Enceng gondok kanggo petetan,dadi wong wedok ojo geleman.
18:00
K.5* Luwak metune bengi,bacut diguwak kok digoleki.
20:00
K.6* Asat banyune sumur,gelem liwat ning ra gelem semaur.
22:00
K.7* Nongko di pangan bajing,dadi joko ojo sok mbeling.
Angka Main: (...3...5...2...)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
23-10-2018
22-10-2018
21-10-2018
20-10-2018
19-10-2018
18-10-2018
17-10-2018
16-10-2018
15-10-2018
14-10-2018
13-10-2018
12-10-2018
11-10-2018
10-10-2018
09-10-2018
08-10-2018
07-10-2018
06-10-2018
05-10-2018
04-10-2018
03-10-2018