1

Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

RAMALAN SONJI 12KIAGENG

Senin,22-Oktober-2018


10:00
K.1* Gerimise ora pati banter,olehe ngenteni nganti tekan isuk-isuk.
12:00
K.2* Adu pikir karo mikir kayu randu,awale dipikir ngasi tekane padu.
14:00
K.3* Wektu seng dadi panutan,isone gawe duwitan karo omben-ombenan.
16:00
K.4* Entek kabeh dunyone kanggo golek wedoan seng ora mikirke genti.
18:00
K.5* Anake mantene isih duwe bojo,nqnging wes ngawali reruntuhe tali asmoro.
20:00
K.6* Nileki karo kancane iso gawe ramene dalan pangane.
22:00
K.7* Es batu di gawe soko banyu,yen wes lucu ojo di gawe ngguyu.
Angka Main: (...6...1...4...)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
22-10-2018
21-10-2018
20-10-2018
19-10-2018
18-10-2018
17-10-2018
16-10-2018
15-10-2018
14-10-2018
13-10-2018
12-10-2018
11-10-2018
10-10-2018
09-10-2018
08-10-2018
07-10-2018
06-10-2018
05-10-2018
04-10-2018
03-10-2018
02-10-2018