Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

SANEPO | 12Kiageng

Monday,22-Oktober-2018

Pasaran(Senin,Wage)

PREDIKSI 12KIAGENG


10:00
K.1* Gerimise ora pati banter,olehe ngenteni nganti tekan isuk-isuk.
12:00
K.2* Adu pikir karo mikir kayu randu,awale dipikir ngasi tekane padu.
14:00
K.3* Wektu seng dadi panutan,isone gawe duwitan karo omben-ombenan.
16:00
K.4* Entek kabeh dunyone kanggo golek wedoan seng ora mikirke genti.
18:00
K.5* Anake mantene isih duwe bojo,nqnging wes ngawali reruntuhe tali asmoro.
20:00
K.6* Nileki karo kancane iso gawe ramene dalan pangane.
22:00
K.7* Es batu di gawe soko banyu,yen wes lucu ojo di gawe ngguyu.

Semua ramalan 12KIAGENG hanyalah untuk sebagai dasar pedoman untuk PREDIKSI ANGKA KELUAR pada episode yang sedang berlangsung.

TETAP UPS (Utamakan Prediksi Sendiri)