Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

SANEPO | 12Kiageng

Tuesday,18-Desember-2018

Pasaran(Selasa,pahing)

PREDIKSI 12KIAGENG


10:00
K.1* M apak sekolah wae nggo pit rodo 2, bareng dolan go rodo 4, gayane koyo piyayi.
12:00
K.2* E ntuk ndok 3 wae sing kopyor 2, dadine bingung lehe ngendum.
14:00
K.3* N onong batuke koyo iwak lohan, akeh perawan sing podo seneng, dasare anake wong sugih.
16:00
K.4* T amat sekolahe mung tekan kelas 6, anahe deweke sakiki dadi pengusaha sukses.
18:00
K.5* A nake lek DIMPIL kae isone mung Wira-Wiri karo mbondo tangan.
20:00
K.6* R esik kulitane tanpociri lan cacat, pantes wae deweke dadi bintang iklan.
22:00
K.7* I nsiyur pangkate, neng ora mudeng opo-opo, pantes wae, jebule ijasahe mung tembakan.

Semua ramalan 12KIAGENG hanyalah untuk sebagai dasar pedoman untuk PREDIKSI ANGKA KELUAR pada episode yang sedang berlangsung.

TETAP UPS (Utamakan Prediksi Sendiri)