Capjikia 12kiAgeng.com : Akan di Undi pada waktu Pukul: 10:05 WIB | 12:05 WIB | 16:05 WIB | 18:05 WIB | 20:05 WIB | 22:05 WIB (Link Alternatif 12KIAGENG) www.12kiageng.asia 10:00:00 GMT+7 (Asia/Jakarta).

SANEPO | 12Kiageng

Friday,08-Maret-2019

Pasaran(Jumat,Pahing)

PREDIKSI 12KIAGENG


10:05
Ke.1* Sarono urip kepepet uang,gawean opo wae di lakoni,sing penting khasel.
12:05
Ke.2* Egone ngasik abang ireng mergo bar di garuki koin telong rupiah,saiki dai kepenak awake.
14:05
Ke.3* Nyiwer tegese saiki iso maleh ning gunung biso dadi ning ngalas.
16:05
Ke.4* Gerangan ora miker tunggale saiki dadi pong-pongan tunggale dewe.
18:05
Ke.5* Kalah menang sing penteng seneng karo YAKIN sing di jogo gur mesam-mesem.
20:05
Ke.6* Akeh sing di getuni ning mburi,mulo lelakon kang ora pener.
22:05
Ke.7* Papat limo taone merdeka wong bongso kene,biyen mulo gamane gur pring dilancipi.

Semua ramalan 12KIAGENG hanyalah untuk sebagai dasar pedoman untuk PREDIKSI ANGKA KELUAR pada episode yang sedang berlangsung.

TETAP UPS (Utamakan Prediksi Sendiri)